Cui nu-i place in mall sa ridice mana! Oh, nimeni, pentru ca eu nu vad nicio mana ridicata. Foarte bine atunci. Nici nu ati avea pentru ce sa ridicati mana, pentru ca mallul este un loc plin de beneficii doar, cu lucruri interesante de vazut in fiecare zi si situatii si mai amuzante care iti vor schimba starea de spirit din rau in mai bine.

Cui nu ii lasa gura apa dupa delicioasele dulciuri de la cofetariile si patiseriile din mall nu este om, ori este un frustrat. La fel se poate spune si despre covrigariile si simingeriile de la tot pasul care te imbie cu mirosurile lor de alimente proaspete si bune.

Sa nu mai zicem de magazinele felurite prin care poti sa misuni in voie si sa probezi, sa te uiti si sa cumperi haine de marca, mai ales in perioada reducerilor. Atunci cand obosesti fie mergi la un film, in cinema, la etajul superior, fie mergi si stai intr-un local dragut unde poti savura orice vrei: o inghetata aromata, un cocktail exotic, fie poti merge in zona de „smoking lounge”, raiul fumatorilor.

Poti socializa pe indelete, poti viziona diferite talente locale sau din alte parti ale tarii mai putin cunoscute ce-si fac debutul, in cadrul zilelor speciale, atunci cand toata lumea se imbulzeste sa-l vada pe Alex Velea sau s-o asculte pe Nicole Cherry.

Poti manca orice iti trece prin cap, pentru ca „food court”-ul dispune de diferite locuri si bucatarii din diferite parti ale lumii: mancare chinezeasca, mancare indiana, mancare traditionala romaneasca, mancare japoneza, mancare italiana sau mancare frantuzeasca si spaniola.

In mall, orice iti este la indemana si poti face cam orice. Daca vii cu copiii, ii poti lasa in zona de joaca pentru ei ce se afla la parter, ca mai apoi sa mergi linistit in treaba ta prin mall in cautare de lucruri noi, cumparaturi si distractie sau relaxare binemeritata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *