Xiaomi-MiXiaomi-Mi

Cu mai bine de doi ani in urma, CEO-ul celor de la Xiaomi, Lei Jun, a afirmat ca nu sunt siguri ca vor realiza o tableta in viitorul apropiat. Astazi insa, acesta a comunicat ca Xiaomi a lucrat in secret la o tableta, in tot acest timp. Tableta acestora are numele de Mi Pad, un nume potrivit am putea spune, si a fost prezentata in Beijing, China. Aceasta va avea un pret destul de atractiv, aproximativ 240 de dolari pentru varianta cu 16 GB de stocare, si un pret de 270 de dolari pentru varianta de 64 GB. Daca ar fi sa fim sinceri, am fost destul de surpinsi sa aflam ca tableta este prima disponibila pe piata ce ne ofera puternicul procesor grafic Tegra K1. Avand in vedereca Xiaomi a colaborat cu Nvidia in anii precedenti in realizare telefonului MI3, cu un procesor grafic Tegra 4, ar putea fi de asteptat un Tegra K1, dar chiar si asa, tot este un lucru surprinzator.

Tableta celor de la Xiaomi, vin insotita de un display ed 7.9 inch, realizat de LG sau de AUO, cu o rezolutie de 2048 pe 1536 pixeli, ce inseamna o desintate de 326 pixeli pe inchi, si un aspect de 4:3. Ce va propulsa acest display clar, si bine realizat, va fi desigur un Tegra K1 Soc, ce include un procesor cu 4+1 procesoare, un procesor GPU Kepler cu 192 nuclee. Tableta va avea la dispozitie 2 GB de memorie RAM, si va fi disponibila in doua versiuni, una de 64 GB si una de 16 GB, ambele oferind posibilitatea adaugarii unui card SD care suporta pana la 128 de GB de memorie de stocare. Toate acestea vor fi alimentate de o baterie de 6,700 mAh. Pe langa acestea, vei putea folosi camerele tabletei, una de 8 megapixeli, si una frontala de 5 megapixeli.

Inca nu stim cand va fi disponibila tableta la nivel global, dar stim ca tableta va fi lansata in cadrul unui program de testare beta in China la inceputul lunii iunie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *