QuitbitQuitbit

Nu ar trebui sa fim mirati de aparitia uneo brichete smart, in esenta tehnologia a impanzit foarte multe domenii, era doar o chestiune de timp pana cand aceasta va ajunge si in randul fumatorilor.

Quitbit, este un proiect ce a pornit de pe Kickstarter, a fost realizata de catre Ata Ghofrani in colaborare cu Kuji Nakano, si se doreste a fi o bricheta ce te va ajuta in incercarea ta de a te lasa de fumat, asta daca esti fumator si iti propui asta.

Daca ar fi sa intrebi persoanele care obisnuiesc sa fumeze, si care au incercat sa se lase de acest obicei, cat este de greu probabil ca, iti vor spune ca nu este la fel de usor precum pare. Astfel aceasta bricheta probabil ca ii va ajuta, si ii va determina mai mult in incercarea lor de a se lasa de fumat.

La prima vedere bricheta Quitbit, este la fel ca orice alta bricheta, singura diferenta pe care o vei observa, este aceea ca aceasta are un display LCD atasat. Display-ul LCD va va afisa informatii cu privire la cat de multe tigari fumati pe zi, precum si perioada de timp ce a trecut de la ultima tigara fumata.

Toate aceste informatii putea fi stocate pe un smartphone, prin intermediul unei aplicatii, astfel vei putea observa progresul tau. Iti vei putea stabiliti, tinte, limite, si chiar perioade de timp in care sa nu fumezi, aceste informatii le vei putea compara cu o comitate online, sa vezi ce planuri au altii si cum se descurca in comparatie cu tine.

Vei putea sa iti programezi cand poti si cand nu poti sa folosesti bricheta cu ajutorul aplicatiei. Chiar si asa ideea nu va fi una care va oferi date reale daca esti genul de persoana care va recurge la bricheta altora.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *