salus controls

Salus Controls este o companie de distributie si de design ingineresc ce asigura solutii de control al energiei prin cadrul unor canale profesionale de piata in toata Europa, de ceva vreme si in Romania. Prin intelegerea complexitatii unice a fiecarei piete de afaceri, aceasta companie dezvolta solutii si aplicatii care definesc piata in cauza prin furnizarea de produse inovative, economii legate de costuri, eficienta logistica si o viteza de piata dintre cele mai grozave pentru satisfacerea cerintelor legate de controlul energiei termice.

Salus Controls este membru al Computime Group Ltd din Hong Kong, o societate recunoscuta la nivel international pentru tehnologiile sale electronice de control, dar si pentru abilitatile sale de cercetare si de design si serviciile de productie deopotriva. Ocupa o nisa unica pe piata aplicatiilor legate de sistemele moderne de incalzire, de aer conditionat, de energie inteligenta, dar si in sectoarele de constructii automatizate, care servesc dorintelor clientilor inca din anul 1974.

Salus Controls ofera solutii moderne pentru controlul regimului termic

Echipa talentata de profesionisti a Salus Controls lucreaza neobosita pentru a furniza cele mai bune si eficiente solutii la cele mai mici costuri de pe piata, permitand clientilor sa aiba mai mult profit, sa economiseasca mai mult si sa fie multumiti de controlul pe care il au in mainile lor in ceea ce priveste regimul termic. Actiunile si serviciile Salus Controls definesc aceasta societate in Romania. Se creeaza relatii puternice si de lunga durata cu toti clientii si partenerii de afaceri, cu furnizorii, dar si cu toate comunitatile care sunt legate in vreun fel de activitatea de baza a firmei.

Salus Controls construieste parteneriate puternice si asigura solutii demne de incredere pentru a duce la succesul clientilor sai. Cultura de performanta care este intr-o continua dezvoltare cauta sa anticipeze necesitatile clientilor cu rapiditate si flexibilitate. Fiecare dintre produsele Salus Controls pot fi vizualizate pe site-ul www.saluscontrols.ro, fiind proiectate pentru a reflecta o filosofie simplista impotriva standardelor industriale de baza si alimentate de o tehnologie moderna. Alegerea premium in ceea ce priveste controlul caldurii din locuinte si din diverse alte imobile de locuit sau de lucru consta in produsele si solutiile Salus Controls.

Printre articolele cele mai inovative create de aceasta societate se numara si termostatele prin internet iT500, iT500BM, dar si si iT600, termostatele pentru controlul caldurii din seriile Standard, Expert Incalzire in pardoseala, S-line Termostate sau PC Controlere pentru pompe. De asemenea, pe langa aceste aparaturi moderne, mai sunt recomandate si pompele recirculare sau produsul MAG Defender Filtru magnetic. Datorita inovatiei prezentate de termostatul cu control prin internet It500, se poate mentine un control al caldurii si al apei calde din locuinta doar cu ajutorul propriului smartphone. Acest sistem nou este compatibil cu orice PC sau telefon inteligent, sistemul este securizat si foarte eficient in ceea ce priveste reglarea caldurii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *