Galaxy-Tab4-10.1Galaxy-Tab4-10.1

Samsung a anuntat lansarea liniei de tablete Galaxy Tab 4, care va apare in 3 variante, de 7″, 8″ si respectiv 10.1″. Urmatoarea editie a tabletelor Samsung va fi disponibila in Statele Unite incepand cu data de 1 mai, precomenzile pentru acest device incepand de asta 24 aprilie. Cumparatorii vor avea la dispozitie doua culori in care isi vor putea achizitiona tabletele, respectiv alb si negru. Pentru acum acestia vor lasa doar variantele Wi-Fi urmand sa fie lansate si versiunile 4G LTE mai tariu in acest an, mai exact la sfarsitul verii.

In ceea ce privesc preturile, Samsung le ofera la un pret rezonabil, varianta de 7″ va fi disponibila de la 199.99 $, cea de 8″  va fi 269.99 $ si topul de gama va avea preturi care vor pleca de la 349.99 $.  Toate variantele Tab 4 vor avea un procesor de 1.2 Ghz, 1,5 GB memorie RAM, si un diplay WXGA cu o rezolutie de 1280×800. Acestea vor functiona pe baza sistemului Android 4.4 Kit Kat.

Samsung continua sa mentina legaturi cu parteneri din stiri, productivitate si entertainment pentru a da utilizatorilor de Tab 4 continut premium. Consumatorii vor avea acces astfel la stiri, aplicatii unice Samsung, si acces de stocare a informatiilor pe cloud: Google Play, Dropbox, Sirius XM si Audible facand parte din Galaxy Perks. Alte aplicatii preinstalate de care vor dispune utilizatorii de Galaxy Tab 4 vor fi Netflix, WatchOn ce vor face din tableta o device media foarte versatil.

Tabletele vor dispune de support VPN la nivel enterprise,  si de codificare email printr-un sistem de encriptie propriu. Pe langa aceste specificatii tabletele vor dispune de procesoare quad-core cu posibilitatea de a utiliza tehnologia inovativa Samsung „Multi Window”. utilizatorii vor putea naviga usor intre aplicatii si le vor putea rula in paralel fara a se confrunta cu problemele tipice multitasking-ului.

Galaxy Tab 4 va fi lansat in Statele Unite pe data de 1 Mai, lansarea in Europa fiind asteptata la scurt timp dupa lansarea de peste ocean.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *