www.masatto.ro

Uneori zilele pot fi de-a dreptul extenuante. Activitatile zilnice ne ocupa majoritatea timpului, iar dupa ce ajungem acasa fiecare dintre noi se confrunta cu aceleasi probleme: stres, oboseala, tensiune musculara, dureri de spate si o stare generala precara. O solutie la care apeleaza tot mai multi romani o reprezinta scaunele de masaj – asa pot sa beneficieze de avantajele unui masaj relaxant, in propria locuinta.

Cum totul trece in online, jucatori importanti de pe piata scaunelor de masaj ofera lista de produse dar si beneficiile asociate pe propriile website-uri. Un astfel de caz este si www.masatto.ro, care prezinta o lista completa de avantaje asociate cu fotoliile profesionale de masaj.

Primul si probabil cel mai important beneficiu este reprezentat de eliberarea de stres si relaxarea totala intalnita intr-un scaun de masaj. Astfel de fotolii ar trebui sa aiba un avertisment de tipul „Atentie! Poate provoca somnolenta!” – intr-atat de relaxanta e o sesiune de masaj. In legatura directa cu relaxarea sta si eliberarea tensiunii si rigiditatii din muschi, motiv pentru care oricine se simte mult mai in forma dupa ce are parte de un masaj in fotoliile Masatto.

Prin masaj se ajunge si la o imbunatatire a circulatiei sanguine si a limfei. Conlucrand pentru a inlatura toxinele din organism, sangele si limfa au circulatia stimulata in momentul masajului. In acest fel substantele daunatoare si toxinele sunt eliminate mult mai rapid din organism. Imbunatatirea circulatiei mai are un beneficiu: se poate ajunge la o vindecare mai rapida, intrucat o circulatie mai buna inseamna si o oxigenare mai buna a tuturor tesuturilor.

Durerile si spasmele musculare pot fi inlaturate usor cu ajutorul scaunelor de masaj de la Masatto. Tensiunea si rigiditatea musculara dispar in aceeasi maniera cum dispar si dupa masajul efectuat de un terapeut maseur licentiat.

Un alt beneficiu oferit de scaunele de masaj consta in imbunatatirea flexibilitatii. Relaxarea obtinuta printr-un masaj revigorant permite corpului sa se miste mai liber. Poate fi facuta o comparatie simpla: testarea flexibilitatii inainte si dupa sesiunea de masaj – cu siguranta miscarile vor fi mult mai lejere.

Scaunele de masaj, pe langa faptul ca ofera relaxare si revigorare, ajuta de asemenea la eliminarea durerilor de gat si de spate, imbunatatind in acelasi timp si postura. In majoritatea cazurilor durerile de gat sau spate duc la o postura incorecta, motiv pentru care masajul relaxant care le inlatura duce la o imbunatatire treptata.

Beneficiile scaunelor de masaj oferite pe www.masatto.ro continua cu cresterea nivelului de endorfina. Organismul produce in mod natural acest hormon „al fericirii”, iar prin sesiunile de masar este stimulata productia acestuia. Rezultatul direct este o stare generala de bine, atat la nivel fizic cat si la nivel psihic.

Amintind toate aceste beneficii, se pare ca achizitia unui scaun de masaj devine o optiune tot mai cautata. Intreaga familie poate sa se bucure de avantajele pe carele aduce un fotoliu cu masaj. Relaxarea dupa o zi extenuanta de munca, eliberarea de stres si tensiuni musculare, imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii devin misiuni indeplinite cu ajutorul fotoliilor profesionale pentru masaj de la Masatto.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *