scortisoarascortisoara

Grasimea in exces este un lucru de care vrem sa scapam. Dupa multe investitii in alimentatie si exercitii fizice, daca ai constatat ca inca ai grasime depozitata in jurul taliei, poate ca e timpul sa te intorci spre comorile mamei-natura.

Cu totii am auzit de scortisoara, care imbogateste gustul mancarurilor, dar are si utilizari in scopuri medicinale. Studiile arata ca poate fi folosita cu succes pentru reducerea grasimii din zona abdomenului.

Cand vine vorba de efectele scortisoarei asupra grasimii din zona abdomenului, beneficiile nu se fac simtite direct asupra ratei metabolismului, sau asupra celulelor ce declanseaza senzatia de foame la creier, precum fac majoritatea altor alimente. In continuare sunt cateva explicatii in legatura cu modurile cum scortisoara ajuta la inlaturarea grasimii din zona abdomenului.

  • Scortisoara este bogata in vitaminele A si C, antioxidanti ;i minerale precum calciu, fier, zinc si potasiu.
  • Alaturi de gustul placut, aduce beneficii muschilor facilitand transferul de carbohidrati in celulele cu grasimi, pentru construirea muschilor.
  • Proprietatile uimitoare se manifesta si la stimularea sensibilitatii la insulina a celulelor, tinand sub control astfel nivelul de zahar din sange. Astfel corpul nu va mai depozita zaharul sub forma de grasimi, ci il va folosi pentru producerea de energie.
  • Grasimile ce se aduna in zona abdominala se pare ca sunt foarte sensibile la un nivel ridicat de insulina. Aceste celule depoziteaza mai mult zahar, in cazul in care exista si un nivel ridicat in sange. Scortisoara ajuta la pastrarea unui echilibru al nivelului de insulina, tinand sub control si nivelul de zahar din sange si celule.

Cu toate aceste beneficii, va va ajuta sa pastrati sanatatea muschilor si sa inlaturati grasimea nedorita de pe burta. Cea mai simpla metoda de a include acest condiment in alimentatie este adaugarea sa pe prajituri, iaurturi sau placinte, in diverse retete, chiar si in ceaiuri. Proprietatile sale antioxidante vor oferi si un aspect de stralucire si tinerete pielii, astfel trebuie cu siguranta introdusa in regimul alimentar pentru a putea profita de aceste beneficii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *