sfaturi pentru adultisfaturi pentru adulti

Intr-o lume in care tot mai putini oameni se dezic din credintele populare, din ideile preconcepute si din ceea ce toata lumea face si crede, o seama de sfaturi si idei de pus in aplicare in noptile pasionale sau in momentele in care atractia fizica nu mai are limite si intrece orice granita, practica actului sexual se lasa asteptata si impune tot mai putina creativitate si iamginatie.

Insa, hai sa ne uitam putin peste ceea ce alte populatii si alte culturi adora sa faca si sa puna in practica pentru a-si mentine flacara pasiunii aprinsa in mod constant.

De exemplu, in Australia, partenerii de sex tind sa se gandeasca mai mult la intruziuni din afara relatiei lor atunci cand fac sex. Mai exact este vorba despre fanteziile erotice si visele pe care le au legate de persoane straine.

Fie ca este vorba despre un barbat diferit si bine facut ce ar dori sa le posede in momentele in care australiencele se afla in starea de dinainte de somn, in care realitatea si visele se amesteca atat de dulce, fie ca barbatii isi imagineaza o a doua femeie sau mai multe femei cum se uita sau cum ii satisfac in timp ce iubita sau sotia lor joaca totusi rolul principal.

Oricum ar fi, fanteziile acestora sunt fara limita, si la orice te-ai gandi legat de o experienta fizica mai intensa, este bine sa pui si in aplicare atunci cand se poate, cand este cazul si mai ales daca toata lumea este de acord.

In America Latina, de exemplu, in loc de obisnuitul preludiu fierbinte, latinii cu sange cald si cu o circulatie periferica buna isi infierbanta partenerii sexuali printr-o racire efectuata in prealabil cu ajutorul cuburilor de gheata trecute peste tot corpul celuilalt. Senzatiile pe care vi le va crea amandurora o astfel de practica va vor da o stare de bine si de betie trupeasca si mentala de care mai greu veti scapa si veti avea parte numai de placere, placere, placere…

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *