www.saluscontrols.ro

De cate ori nu ai visat atunci cand trebuia sa te intorci de la serviciu, iarna, pe inghet, ca locuinta ta te va intampina cu caldura – la propriu? Ori de cate ori nu s-a intamplat sa iti doresti sa ai de platit mult mai putin decat te astepti la factura pe timp de iarna?

Din nefericire, cei mai multi cu atat raman – cu visul. Asta nu trebuie insa sa fie asa. Fiecare are posibilitatea sa isi asigure conditii excelente de confort in locuinta, insa in acest sens trebuie sa isi dea interesul. Un aliat de incredere impotriva disconfortului termic din locuinta este noul termostat Salus iT 600 – unii au auzit de el, pentru altii este ceva nou.

Ce este acest termostat si de ce este atat de mediatizat, mai ales in preajma iernii, cand temperaturile scad si este necesara utilizarea sistemului de incalzire? Se pare ca este solutia prin care romanii isi pot asigura confortul termic interior, cu costuri minime. Nu este putin lucru sa realizezi asta. De fapt multi o considera o performanta. Poate numai in conditiile in care sistemul de incalzire folosit este unul ultra modern, calitativ, de neclinit din punct de vedere al beneficiilor.

De ce este o investitie noul termostat Salus iT 600?

Iata si care sunt motivele pentru care ar trebui sa ai in vedere achizitia unui astfel de dispozitiv. Sursa ideala este saluscontrols.ro, unde preturile sunt pe nevoile publicului.

Permite o controlare usoara

Este un sistem inteligent, intuitiv. Acesta iti permite sa reglezi temperatura din locuinta si sa o pastrezi la nivelul dorit, in intervalele de timp dorite. Vestea buna pentru cei care imbratiseaza tehnologia este ca poate fi controlat si printr-o aplicatie mobila, special conceputa pentru asta.

Presupune o instalare simpla

Nu trebuie sa iti faci griji referitor la instalare, pentru ca primesti in pachetul cu produsul toate instructiunile necesare pentru o montare impecabila. De altfel, daca intampini vreo problema specialistii stau mereu la dispozitia ta cu raspunsurile necesare. Gasesti in orice caz si pe net tutoriale diverse dupa care te poti orienta.

Prezinta compatibilitate cu orice sistem de incalzire

Din nou, nu trebuie sa te ingrijorezi legat de faptul ca un astfel de dispozitiv inteligent nu se va potrivi centralei tale. Sistemul a fost gandit in asa fel incat sa iti ofere posibilitatea sa te bucuri de el indiferent de sistemul de care beneficiezi in locuinta ta. Poate fi vorba despre incalzire in pardoseala, sisteme mixte, radiatoare, diverse dispozitive de incalzire electrice si asa mai departe.

Realizeaza economii insemnate la factura

Atunci cand utilizezi un astfel de dispozitiv inteligent simti fara doar si poate diferenta in buzunar. Atunci cand vine factura vei fi incantat sa descoperi ca este cu pana la 30% mai mica. Mai mult ca sigur copiii tai vor fi bucurosi cand ii vei surprinde cu ceva dulce atunci cand poate se asteapta cel mai putin. In fine, ideea e ca poti folosi banii respectivi in alte scopuri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *