bancher

Unul din cei mai bogati oameni din Marea Britanie a decis sa renunte la toata averea sa pentru a se muta pe o insula izolata din Asia. Bancherul britanic castiga aproape 100.000 de euro pe an, si locuia intr-un apartament de lux din Londra. Cu toate ca o multime de oameni ar fi dorit sa duca viata tanarului de 27 de ani, acesta s-a decis ca este satul de viata agitata de la oras, asa ca a renuntat la toate bunurile sale.

In prezent, Jon Watchinson traieste pe o insula de mici dimensiuni de langa Laos, pe raul Mekong. Acesta duce o viata linistita aici de acum patru ani, unde si-a construit o casuta. De asemenea, tanarul declara ca se simte linistit fara tehnologie si nu regreta decizia luata, insa sustine ca ii lipsesc prietenii si familia din Londra.

Acesta a inceput sa lucreze in domeniul bancar inca de cand era la varsta de 19 ani, iar in ciuda faptului ca a atins succesul incredibil de repede, acesta a declarat ca nu se simtea fericit. Asadar, Jon a renuntat la job-ul lui, dandu-si demisia, si a inceput sa calatoreasca. Pe insula unde a ales sa traiasca, locuiesc aproximativ 400 de oameni cu care se intelege foarte bine. De asemenea, acesta sustine ca acum cheltuie numai 20 de dolari pe luna pentru curent. Jon sustine ca fara un ventilator si fara un frigider, viata ar fi destul de grea aici din cauza umezelii si a caldurii insuportabile.

Cum arata viata sa inainte?

„Ma urcam in metrou si ma uitam la acele fantome cenusii care nu mai aveau nicio dorinta de a trai. stiam ca trebuie sa schimb ceva. Momentul decisiv a venit intr-o zi cand m-am uitat la toti colegii mei, care scriau de zor la calculatoare. Nu produceam nimic concret. Noi doar trimiteam e-mailuri, nu faceam nimic important. Ma gandeam ca niciodata nu facusem nimic concret, care sa poata fi atins si am decis ca asta trebuie sa fac.”- declara fostul bancher. De asemenea, povestea de viata a barbatului va fi studiata mai bine si se va prezenta sub forma unui documentar pe Channel 5.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *