BlogBlog

In ziua de astazi, se pare ca mai oricine are un blog. Unii il au pentru a-si varsa pasul si oful, altii pentru a prezenta stiri si curiozitati dintr-un anumit domeniu, in timp ce altii isi doresc sa faca acelasi lucru, insa fara sa se limiteze la o singura categorie. Insa, destul despre mine, haideti sa vorbim despre blogmadalin.wordpress.com.

Acest dragut blog ne prezinta zilnic informatii diverse din anumite teme: divertisment, retete culinare, bancuri (trebuie sa mai si radem, nu?), erotic, internet, personale, blogosfera, precum si stiri, acestea fiind doar categoriile principale, pe care le poti selecta in partea de sus a blogului, chiar sub titlul acestuia.

Imi place foarte mult faptul ca Madalin pare sa posteze zilnic, lucru care este foarte interesant, tinand cont ca foarte multi bloggeri nu prea mai au obiceiul acesta – posteaza doar cand mai au timp, cand simt ca au de spus ceva chiar interesant ori cand ii deranjeaza ceva in viata cotidiana si simt ca ar trebui sa stie toata lumea asta.

Tematica este foarte vasta. Poti sa afli ce alimente ar trebui sa consumi pentru a atrage mai multe femei, in cazul in care esti barbat, despre Ferrari si bursa din New York, studiul stiintific al materiei negre din univers, decesul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, despre cum afecteaza consumul de alcool adolescentii, despre autism si asa mai departe. Cel mai mult imi plac astfel de bloguri, care au o tematica diversa; e ca si cum ai citi stirile, doar ca nu mai trebuie sa auzi despre coruptie si tot felul de lucruri care ne intristeaza si ne pot strica toata ziua.

Tema fizica a blogului este foarte placuta, fiind folosite nonculorile contrastante, cu care nu poti sa dai vreodata gres (cred), albul si negrul.

Cu alte cuvinte, blogul se tine de cuvant: chiar are „multe articole interesante pentru fiecare”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *