Unreal_Tournament_III_(1-Cover)[RU-ND]Unreal_Tournament_III_(1-Cover)[RU-ND]

Cei de la Epic Games sunt cunoscuti pentru o multitudine de lucruri, seria de jocuri Gears of War si dezvolatarea motorului grafic Unreal Engine, sunt doar o parte din ele. Insa gamerii de scoala veche, ii vor recunoaste pe cei de la Epic Games, pentru seria lor clasica, si anume Unreal Tournament. Franciza care a ramas intr-o stare de hibernare de mai bine de 7 ani, se intoarce. Epic Games a anintat faputul ca au inceput deja sa lucreze la un nou joc din seria Unreal Tournament, in echipa vor fi si o parte din veteranii care au colaborat la realizarea variantelor anterioare Unreal Tournament. Jocul va avea suport pe majortiatea platformelor, Windows, Mac si Linux. Intreaga echipa de dezvoltare este una open source, ceea ce caracterzizeaza stilul celor de la Unreal Tournament. Jocul va rula pe motorul grafic Unreal Engine 4, si ca si cum nu ar fi destul de multe vesti bune in legatura cu acest proiect, jocul va fi free to play, da ati auzit bine, jocul va fi disponibil gratuit.

Asadar pe langa faptul, ca tot ce au anuntat cei de la Epic Games, in legatura cu Unreal Tournament, pare a fi o scrisoare de dragoste catre fanii lor, cum isi propun acestia sa obtina un profit pe baza acestui joc. Cei de la Epic au hotarat ca vor avea un store de unde jucatorii vor avea posibilitatea de a cumpara mod-uri, skin-uri, si multe altele. Astfel jocul va fi unul free to play, dar tot va genera un profit, sistem oarecum asemantor cu cel din League of Legends.

Ultimul joc din seria Unreal tournament a fost lansat in anul 2007, Unreal Tournament 3, de atunci, fanii fps nu au mai auzit nimic, de o eventuala intoarcere pana acum cateva zile. Asteptam cu nerabdare o varianta alpha, dar pana la aceasta si la lansarea jocului vom mai avea de asteptat cateva luni bune.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *