braco-ventilatoare.ro

Orice agent economic din sectorul industrial, comercial si de ce nu chiar institutional a auzit de Braco, o companie cu o experienta de peste 20 de ani ce ofera solutii eficiente si fiabile in ceea ce priveste ventilatia. Poluarea si aerul viciat nu mai reprezinta probleme de nerezolvat cu ajutorul ventilatoarelor de mare putere oferite. Exista insa mai multe tipuri de ventilatoare industriale, utilizate fiecare diferit, in functie de preferinte si necesitati ale clientului.

Primele din lista ar fi ventilatoarele axiale. Acestea primeaza intrucat sunt cel mai des folosite, in orice situatie in care se impune aerisire ori ventilatie corespunzatoare. De diametre diverse, aceste ventilatoare pot asigura debite de aer intre 4800 si 20000 metri cubi pe ora. Aerul viciat nu mai este in acest fel o problema; ventilatoarele axiale se impart la randul lor in doua categorii: ventilatoare axiale de perete – montate direct pe perete ori incastrate in ferestre – si ventilatoare axiale de tubulatura – folosite atunci cand ventilatia se realizeaza prin sistem de tubulatura montat pe plafon.

O alta categorie de ventilatoare care sunt folosite in cazuri in care montarea ventilatoare intubate ori axiale nu este posibila o reprezinta cea a ventilatoarelor centrifugale. Si in acest caz exista diverse variante de presiune: cele de presiune joasa sau medie pot ajunge pana la 54.000 mc/h, in timp ce ventilatoarele centrifugale de mare presiune pot depasi chiar 96.000 mc/h, existand si posibilitatea de montare a lor in serie.

Ventilatoarele de acoperis reprezinta o alta alegere la dispozitia clientilor. Acestea pot avea rotoare axiale ori centrifugale, dupa preferinte. Daca se doreste un debit mai mare, cele cu motor axial castiga disputa, ajungand pana la 29.000 mc/h, in timp ce ventilatoarele de acoperis cu rotor centrifugal merg pana la un debit de 18.000 mc/h. Alegerea ideala cand vine vorba de aerisire si ventilatie in incinte precum bai, bucatarii, unitati de productie, garaje, ateliere sau hale si sali de sport, ventilatoarele de acoperis isi dovedesc utilitatea si flexibilitatea.

Desigur ca aceste ventilatoare nu ar putea functiona fara sa fie alimentate corespunzator, iar aici isi intra in rol divizia speciala a aceleiasi companii Braco MES, ce fabrica motoare electrice de serie si personalizate. Acestea pot fi monofazate ori trifazate, de puteri diferite, in trepte de turatii adaptabile si personalizabile exact in functie de specificatiile si necesitatile clientilor. Din seria motoarelor speciale realizate de Braco amintim: motoare speciale cu frana, motoare antiexplozive, motoare cu protectie suplimentara pentru umiditate ori praf.

Toata aceasta gama de produse oferite de Braco Industrial satisface la un nivel calitativ superior orice necesar in domeniul ventilatiei de orice tip.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *