finisaj-decorativ

Pentru cei care adora serile de vara, luna si cerul nu doar in afara casei, ci si in interiorul acesteia este bine sa gaseasca un raspuns pentru a aduce cerul si luna mai aproape de sufletul si de ochii fiecaruia. Camera cu luna este ideala pentru orice grup de varsta, pentru cei care sunt mai romantici sau cei care adora serile cu luna plina. Tot ce ai nevoie este de iubirea pentru luna si pentru cerul de noapte.

Pasiunea pentru cerul plin de stele

In urmarea unei pasiuni este bine sa incepi cu decorul camerei si sa desenezi pe o foaie cum ti-ai dori sa arate propria camera. Incat nu exista nici o lege care sa spuna ca poti sa ai un singur element de luna in camera, astfel este posibil sa ai mai multe variante pentru a desena luna si cerul. Este la alegerea fiecaruia cum implica in tema alte elemente precum stele cazatoare, planete sau forme ceresti.

Tot ceea ce este incadrat in spatiul cerului este bun pentru o camera cu tenta lunii, incat trebuie sa mai iei in considerare si unele diagrame ale stelelor reale pentru copii sau pentru adulti, incat sa ai impresia unui astronom sau a unei constelatii gigantice. Aceste elemente si forme pot fi urmarite de pe perete, tavan sau pot fi la convergenta celor doua elemente cu un efect puternic si interesant.

Vopseste peretii intr-o culoare de albastru inchis pentru a servi drept fundal pentru toate formele, de la luna, stele sau alte elemente ceresti. Daca ti se pare ca este o culoare prea intunecata atunci poti folosi si un pal deschis, bazandu-te in schimb pe efectul noptii pentru a face aspectele mai stralucitoare din intreaga camera.  In cazul in care iti doresti ca cerul sa se amestece perfect cu ziua, sa ai nuante pastelete, minunate si de un intens contrast, opteaza sa vopsesti peretii intr-o nuanta de Stucco Veneziano, ca sa adaugi un plus de spirit pentru spatiul propriu. Poti oricand sa dai o nuanta mai intensa sau mai deschisa acestei culori pentru ca este soubila in apa iar consistenta este foarte vascoasa, reusind a se usca in timp scurt.

Ia in considerare si utilizarea glow-ului in intuneric, o vopsea care are in componenta elemente de fosfor, vizibile pe intuneric. De altfel poti cumpara si unele forme cu fosfor sau stick-uri care pot fi lipite pe tavan si pe pereti conform planului desenat initial. Asigura-te ca peretii sunt perfecti uscati inainte de a lipi aceste elemente.

De admin

Un comentariu la „Vopseste o camera in culoarea lunii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *